Interview AGF.nl

De coronacrisis raakt de hele branche, van de veldarbeider tot de marktkramer en alles daar tussen in. Hoe staat het bijvoorbeeld met de onafhankelijke kwaliteitsinspecteurs op dit moment die als externen in de loods komen bij de klant?

Ons werk kunnen we maar moeilijk mee naar huis nemen, we gaan door zolang de handel en  import en export doorgaat.

De kwaliteitsinspecteurs van MFQI volgen de regels van de bedrijven op waar ze komen controleren. We houden ons aan de maatregelen die de klant heeft in de loods. Veel kwaliteitsinspecteurs bij MFQI werken op zelfstandige basis. Onze inspecteurs hebben hun eigen (meet)apparatuur en bedrijfsauto en werken zelfstandig. De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers staat boven alles voorop.

Lees het hele artikel hier


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *